Хазартният бос Пиер Йосифов и героят от пловдивския ъндърграунд Милен

...
Хазартният бос Пиер Йосифов и героят от пловдивския ъндърграунд Милен
Коментари Харесай

Спипаха с дрога Барака и хазартния бос Пиер в Пловдив

Хазартният необут Пиер Йосифов и героят от пловдивския ъндърграунд Милен Бараков - Барака са били арестувани, предава TrafficNews.bg.

Двамата били спипане от патрул на Четвърто районно управление (на МВР), до момента в който носели в себе си 1.25 грама амфетамин и 2 дози кокаин.

Припомняме, че Пиер Йосифов се снабди с условна присъда след опит да подкупи служители на реда. Той бе спрян за инспекция на пътя през 2015 година с автомобила си "Инфинити ".

Според описа на двамата униформени в съда Пиер се тормозил, когато са поискали да му създадат тест за приложимост на наркотични субстанции и тогава е предложил да им даде пари с думите: „ Хайде момчета, да не се занимаваме с нелепости! Ето ви тези пари”.

Тъй като в себе си имал единствено 105 лева, заречен, че няма да не помни да даде оставащата до 600 лева сума. Йосифов бил осъждан през 1985 година, само че е бил оправдан.

Неотдавна в ареста за следващ път се озова и наркобосът Милен Бараков. Патрул на 6-то районно управление (на МВР) го хванал с кокаин през май месец тази година.

Барака има зад тила си няколко ареста. През януари предходната година той още веднъж бе задържан с кокаин.

Тогава хванат да кара дрогиран лек автомобил „ Пежо “, като по време на инспекцията бил във очевидно несъответстващо положение.

Тестът с мил чек удостоверил, че е под въздействието на опиата. При последвалия обиск у пловдивчанина било намерено пакетче с над 0,5 грама от него.

Запознати настояват, че Барака притегля непрекъсната клиентела в пловдивските клубове и работи по поръчка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР