Хазартният бос първо взел със супер скъпия си Мерцедес“ S-класа

...
Хазартният бос първо взел със супер скъпия си Мерцедес“ S-класа
Коментари Харесай

Изтече Първа Снимка! Ето Го Убиеца Михаил, Който Разстреля Миджурина И Симона!

Хазартният необут първо взел със супер скъпия си „ Мерцедес “ S-класа двойката, след което дружно тръгнали към апарт хотел „ Бахами “, където Коста имал апартамент. От там трябвало да вземат дъщерята на шефа на полицията в Дряново – Симона. Михаил Станчев Красавицата имала връзка с много по-възрастния от нея предприемач напълно от скоро, също така тя работела и като крупие в едно от казината на Коста в най-големия ни морски курорт.

Проблемът обаче бил, че преди да се хвърли в обятията на богаташа, съдбовната русокоска имала мимолетна връзка с 37-годишния ямболия Михаил Станчев.

Коста паркирал S-класата си пред „ Бахами “ към 20:30 ч. вечерта. Немското возило стояло там на спешни близо 20 минути, разкриха очевидци. Причината била, че Симона закъснявала съществено за срещата. През това време тя се карала с отхвърления ухажор Михаил.

Изведнъж мъжът изскочил от постройката с револвер в ръка, крещейки: „ Ще го убия тоя! “. Зад него тичала ужасената Симона.



„ Недей! Моля те, стой “, викало момичето

Михаил въобще не се трогнал от молбите й, запътил се непосредствено към „ Мерцедеса “, отворил шофьорската врата и изстрелял 3 патрона в главата на Коста Николов. През цялото време Симона била зад килъра и викала. Той обаче не трепнал, обърнал се, хванал момичето за косата, опрял револвера в слепоочието й и натиснал спусъка.

След това се качил на БМВ и избягал. През цялото време на задната седалка на черната лимузина седели предприемачът от Сливен и неговата брачна половинка. Служители в околните обекти също станали очевидци на изтезанието, която е запечатана и от най-малко една видеокамера в зимната градина на „ Бахами “. Ключови за бързата реакция на полицията се оказали точно показанията на двойката от Сливен. Убиецът е задържан единствено няколко часа по-късно, до момента в който пробва да напусне страната и да избяга към Турция. В него е открит законния му револвер „ Макаров “, с който се допуска, че е погубен Николов, а Симона е простреляна тежко.

37-годишният Михаил Станчев е работел като водач на някогашния ръководител на Общинския съвет в Несебър, поддържал е и един от хотелите му в Свети Влас. Има и брат Николай, който пък бил сервитьор в заведение в Слънчев бряг. 37-годишният ямболия имал доста къса връзка със Симона, която траяла към седмица. Това обаче било задоволително за Михаил да хлътне до уши, описаха негови сътрудници. Мъжът безусловно полудял от ревнивост и не могъл да преглътне, че е изоставен от хубавицата поради доста по-възрастния й началник. Коста Николов - Миджурина.

След като е задържан, Станчев признал за зверското закононарушение, само че се оправдал с това, че Коста тормозел обичаната му. Михаил обяснил, че претекстът за убийството е ревнивост. Това обаче не изяснява за какво е прострелял и Симона по толкоз жесток метод. Въпреки траялата няколко часа незабавна интервенция, момичето към момента е в кома, в доста тежко положение. Срещу Михаил към този момент са повдигнати обвинявания за преднамерено ликвидиране и опит за ликвидиране. Ако бъде приет за отговорен, той може да получи доживотна присъда.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР