Хазартната страст може да е много вълнуваща за играчите, но

...
Хазартната страст може да е много вълнуваща за играчите, но
Коментари Харесай

Какво значи безопасна игра онлайн според Bet365?

Хазартната пристрастеност може да е доста вълнуваща за играчите, само че сигурно крие и доста опасности, които са доста добре известни за тези, които практикуват това занятие от повече време. Пристрастяването не е по никакъв начин изключено като вид, което може да докара до доста рискови душевен процеси, които е добре да бъдат пресечени в точния момент. Световноизвестният сайт , който от много време е част и от българския пазар, е изцяло наясно от нуждата да предприеме дейности против сходни събития, в това число и посредством специфична секция по тематиката. Тя е обвързвана точно с сигурността на игра и в идващите редове ще разгледаме елементи към нейната същина. 

Къде се намира секцията за виновна игра в Бет365?

Първо би трябвало да кажем, че според хазартните регулации в България е безусловно наложително да бъде планувана подобен раздел. Това е част от съглашението, което се подписва с българската страна, с цел да се издаде подобаващ лиценз за снабдяване на хазартни услуги на територията на България. Естествено, това е единствено един детайл от многото съставни елементи при покриването на критериите, само че без него всички останали не биха били съответстващи, защото сигурността на потребителите постоянно е преди всичко за държавните институции. 

При влизането в потребителския профил в Bet365 веднага ще забележите обособена секция, паралелно с тези за помощ, настройки, интензивност и прочие. Раздел „ сигурност “ е отдаден напълно на концепцията да бъдат дадени препоръки по какъв начин да се спре в ранен стадий вероятно хазартно пристрастяване, което може да стане рисково за здравето. Често може да преминете през анкета, направена особено от компанията, с цел да дефинирате вероятно дали страдате от някакви проблеми в тази връзка. Отговорите ви може да бъдат разтълкувани по този метод, че марката непосредствено да премине към дейности, с цел да ви помогне, преди да сте си предизвикали друг тип вреди. 

Какви функционалности предоставя Bet365 за безвредна игра?

Първата и може би най-често употребена функционалност при ограничението на хазартната игра на клиентите, е налагането на предел. Става дума за опция, която още веднъж е налична за всеки клиент и той може да я предприеме когато и да е. Когато усети нужда да понижи оборотите. Тук са вероятни няколко разновидността, в това число налагане на предел за ден, седмица, месец или година. Сумата се дефинира по ваше убеждение, предвид на това какъв брой средства бихте могли обективно да проиграете. Оттам насетне компанията просто няма да приема вашите депозити, което ще ви разреши да сте по-умерени и премерени в дейностите си. 

Самоизключването и краткотрайно изключване на акаунт е вторият и много по-сериозен ход, който може да се предприеме в такива моменти. Тук още веднъж изборът е ваш, само че компанията ще изисква пояснение за вашите дейности, като ще би трябвало да отговорите на няколко къси въпроси по време на финалната анкета. При самоизключването е безусловно неотложно и да напишете имейл с повода до Бет365, който да бъде утвърден, а акаунтът ви да бъде замразен за непрекъснато или за известно време. Тук периодите варират мощно – от 1 месец, до 5 години или постоянно. Отново би трябвало да вземете вярно решение, с цел да не съжалявате по-късно, защото противоположната процедура е комплицирана и тромава. При всички положения е добре да предприемете дейности, преди операторът Be365 да реши да вземе нещата в лични ръце и да ви анулира акaунта. 

Внимание: Участието в
хазартни игри не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична на nra.bg.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР