Хазартът беше най-голя мата ми издънка в живота. Това призна

...
Хазартът беше най-голя мата ми издънка в живота. Това призна
Коментари Харесай

Кольо Гилъна: Хазартът беше най-голямата ми издънка


" Хазартът беше най-голя мата ми издънка в живота. " Това призна артистът Николай Йорданов , по-известен като Кольо Гилъна , който неотдавна посрещна 60-ия си рожден ден с огромен концерт в столичен клуб и направи премиера на автобиографичната си книга " Извън надзор ". Гостите пяха дружно с Гилъна и в негова чест най-популярните му песни " Извън надзор " и " Най-щастливият ден ".

" Бях се увлякъл доста крепко по хазарта, ходех да играя в казина, на бинго. " Споделя, че не е стигал до крайности да ипотекира жилища, да разпродава имущество, само че " хазартът ми беше най-голямата издънка ".

„ Когато сбъркаш, гледаш да не повтаряш грешките си, въпреки че човек може да се спъне 5 или 10 пъти в един и същи камък ", споделя за обстановките в живота си, които са били „ отвън надзор “ Гилъна. Той съумял да се излекува самичък от порочното си въодушевление, макар че мнозина от обкръжението му считали зависимостта му за нелечима. „ Не съм ходил в всякакви секти или на срещи в клубове на анонимните хазартаджии! В един миг съумях да се овладея самичък. Осъзнах, че с тези пари, които разходвам по
казина, мога да отида на отмора, да направя нещо потребно. “

По думи на Гилъна най-голямата сума, която е губил за нощ, била 2000 лв., само че: " Спаси ме и друго през годините - аз въпреки всичко съумях да спестя пари и да си купя парцели. Благодарение на това не затънах финансово “.

Кольо не крие, че макар че е навъртял 60 обиколки към Слънцето, е същински благополучен, витален и пълностоен, тъй като през предходната година е минал през венчило, написа " България Днес ". Избраницата му е по-млада от него, а Гилъна е уверен, че тя е огромната му обич: „ Винаги съм бил вманиачен оптимист и може би това ме държи и ме крепи до ден-днешен “.

Съпругата си Гилъна срещнал на концерт в Германия. Красавицата пристигнала да се наслаждения на изявата на българските музиканти Светльо Витков, Ерол и Гилъна в Кьолн. Познанството сред Мая и Гильна прераснало във фейсбук другарство и вайбърска обич . „ След това тя си пристигна в България, аз се разведох с първата ми жена и на 17 юни предходната година щастливо се ожених за Мая ", споделя Гилъна. Двамата вдигнали охолно сватбено празненство в столичен ресторант и поканили 70 другари да споделят насладата им. „ Стана огромна забава. Свиреше групата ни. Беше ужасно “, споделя музикантът.

От бъдещето той желае здраве и благополучие за себе си и за скъпите на сърцето му хора. „ Един живот имаме и в случай че не се насладим на него, а гледаме единствено грижи, ядове и проблеми, то защо ни е “, е веруюто на Кольо Гилъна.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР