Хайпът около Battlefield V бързо започва да се разпръсква. В

...
Хайпът около Battlefield V бързо започва да се разпръсква. В
Коментари Харесай

Търсенето на Battlefield V е под очакваното и причина за това има

Хайпът към Battlefield V бързо стартира да се разпръсква. В отчет към вложители анализаторът Дъг Кройц от Cowen & Co. отбелязва, че предварителните поръчки на шутъра изостават спрямо тези на Call of Duty: Black Ops 4 и Red Dead Redemption 2. Преди броени дни пък някогашният началник на DICE и вицепрезидент на ЕА Патрик Сьодерлунд напусна компанията. Това накара почитателите да се тормозят за бъдещето на играта и това е напълно основателно.
В последните две издания на серията DICE нанесе голям брой промени, вкарвайки всевъзможни опити за демократичност и политическа уместност, които по никакъв метод нямат място в една видео игра – не тъй като са безусловно неправилни, а тъй като Battlefield е обичано заглавие, което милиони играят за забавление, а не с цел да заемат някакви обществени позиции.

В момента ЕА се готви с проект Б за играта под формата на продължителна поддръжка с в допълнение наличие от страна на DICE. Сред него е и включването на battle royale режим, който също е обикновен опит за трупане на евтина известност. Режимът няма да бъде подготвен в точния момент за премиерата и ще го забележим едвам по-късно.

Накрая, наличието на Red Dead Redemption 2 неизбежно оказва въздействие . Уестърнът за момента е единствената ААА игра, която оправдава предварителните упования като приордъри и сигурно ще открадне част от вниманието, а за какво не и портфейлите, на почитателите. Fortnite към момента е огромен шлагер и е безвъзмездна. Така двата шутъра от трето лице основават евентуална среда, в която други онлайн екшъни ще имат проблем с привличането на огромна група играчи.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР