Хайпът на Avalanche (AVAX) сега се издига до нов връх,

...
Хайпът на Avalanche (AVAX) сега се издига до нов връх,
Коментари Харесай

Общността на Avalanche е развълнувана, тъй като Pushd процъфтява: Стабилността на Bitcoin и покачването на Shiba Inu засилват ентусиазма

Хайпът на Avalanche (AVAX) в този момент се издига до нов връх, защото Pushd (PUSHD) отбелязва триумф с платформата си за електронната търговия.

С консолидирането на Bitcoin (BTC), Shiba Inu (SHIB) се връща към избухливия режим с нов напредък.



Растейки повече от всеки път с консолидирането на Bitcoin (BTC), Shiba Inu (SHIB) продължава да подгрява високия възторг за тези, които преглеждат общността на Avalanche (AVAX). Освен това в тази публикация може да рагледате предварителната продажба на Pushd (PUSHD).

Avalanche (AVAX): Посрещане на монетите на общността

Фондацията Avalanche (AVAX) закупи пет меме монети построени на блокчейн мрежата Avalanche (AVAX), като в същото време утвърждава планове, които подтикват ангажираността на общността и нововъведенията. Програмата има намерение да поддържа Web3 основателите от екосистемата Avalanche (AVAX) в проучването на разнообразието на техните разнообразни общности, защото повече гласове в стаята ще подобрят груповата мъдрост към цялостния триумф на програмата. По-конкретно, фондацията придобива токени като Coq Inu, Gecko, Kimbo, NoChill и Tech. Това освен предизвиква прозрачността, само че и разкрива част от равнището на ангажираност от страна на Avalanche (AVAX) към общността в овластяването на реализирането на софтуерния прогрес в децентрализираното пространство.

Bitcoin (BTC): Навигация измежду пазарната волатилност

Въпреки че цените се двоумят в границите на дни, Bitcoin (BTC) се държи крепко с дълготрайни бичи вероятности. Въпреки че краткосрочните корекции са неизбежни, историята на Bitcoin (BTC) и актуалната динамичност на бичия пазар подсказват, че актуалният бичи поход евентуално няма да бъде нарушен. Анализаторите акцентират, че даже и при огромен спад на цените, Bitcoin (BTC) евентуално няма да бъде изтръгнат от траекторията си, което явно се вижда от пазарните цикли. Междувременно крипто общността очакваше със спотаен мирис следващото халвинг събитие на Биткойн (BTC).

Shiba Inu (SHIB): На фона на институционалния интерес

Shiba Inu (SHIB) се снабди с възобновен, голям интерес, който се отрази в цената на монетата и размерите на търговия, като по този метод алармира за възходяща институционална и инвеститорска ангажираност към меме монетата. Нарастването на интереса, като се имат поради най-големите притежатели, като че ли затвърждава една позиция: възходящото значение на Shiba Inu (SHIB) в границите на пазарите на меме монети се трансформира в забавна точка за влизане за тези търговци. Това е удостоверение за това какъв брой известна е станала монетата. Подобна траектория слага Shiba Inu (SHIB) в ролята на основна монета меме монета, която би илюстрирала обилни промени в областта на децентрализираните финанси и цифровите активи.

Pushd (PUSHD): гражданска война в електронната търговия посредством блокчейн

На фронта на електронната търговия Pushd (PUSHD) се откроява като трансформиращ състезател, като основава децентрализиран пазар, който натъртва на скоростта, сигурността и овластяването на потребителите. Отличавайки се с комфортен за потребителите метод и отдаденост на ръководството на общността, Pushd (PUSHD) се разграничава от стандартните онлайн пазари посредством консолидираното на блокчейн технология и децентрализирани правила. Предлагайки ясни разгласи, гъвкави решения за заплащане, дебитна карта за директни разноски и стратегия за заплащане за ангажираност на потребителите, Pushd (PUSHD) желае да промени онлайн търговията. Тя дава опция на участниците да се включат в пазар, който е по едно и също време транспарантен и ефикасен, отбелязвайки крачка напред за тези, които се интересуват от децентрализираната електронна търговия и блокчейн нововъведенията.

Научете повече за предварителната продажба на Pushd (PUSHD), като посетите уеб страницата тук


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР