Haylou Solar LS05 е стилен, лек и функционален смарт часовник,

...
Haylou Solar LS05 е стилен, лек и функционален смарт часовник,
Коментари Харесай

Haylou Solar LS05 Smart Watch – следи нонстоп сърдечния ритъм


Haylou Solar LS05 е моден, лек и функционален смарт часовник, на налична цена

Смарт часовниците се оказаха доста практични устройства, изключително за хората с динамично всекидневие, които желаят постоянно да са в добра форма, съчетавайки работа със спорт и развлечение. Тези носими джаджи не заместват смарт телефона, само че го допълват отлично, давайки повече подвижност и скъпа информация на модерния човек.

Ценово-достъпният е ново потомство смарт часовник на Haylou, който е лек и моден и в същото време предлага набор от потребни функционалности за спорт и фитнес, следене на здравните индикатори и съня, развлечение с музика и, несъмнено, за връзки. Той коства единствено EUR 26,6 сега в световния онлайн магазин.

Смарт часовникът има 1,28-инчов TFT екран с висока резолюция (240х240 пиксела) и ярки цветове. Металното тяло е леко и крепко, с фина извивка, а каишката от силикон е комфортна и не предизвиква дискомфорт при дълготрайно носене. Този моден смарт аксесоар тежи единствено 54 грама.

Haylou Solar LS05 има железно тяло и ослепителен TFT екран с висока резолюция

Освен най-очакваните функционалности на един смарт часовник – да демонстрира датата, часа и времето, е още устройство за фитнес и спорт. Той включва 12 авансово дефинирани спортни режима – тичане, колоездене, бързо вървене, гимнастика, катерене, игра с топка и други, като също така е водоустойчив по стандарта IP68, тъй че не се бои от дъжд и пръски.

С помощна на носимата джаджа ще можете да следите броя направени стъпки, изминатото разстояние и изгорените калории. Нещо повече, умният часовник ще ви помогне да следите здравните си индикатори. Разглежданият модел е кадърен да мери непрестанно сърдечния пулс, което е потребно освен до момента в който спортувате, само че и нощем, с цел да уловите в точния момент всяко отклоняване от нормата.

Силиконовата каишка на Haylou Solar LS05 е мека и комфортна за носене

Умната джаджа следи и качеството на съня, с помощта на вградените датчици и приложението Haylou Fit, което записва физическата периодичност на тялото, с цел да знаете какво се случва по време на сън. Разбира се, не слага диагнози, а просто осведоми за индикатори, които дефинират здравословния метод на живот.

Часовникът на Haylou добавя чудесно смарт телефона, с цел да подсигурява, че няма да пропуснете входящо позвъняване или известие. Други практични функционалности са дистанционно управление на музиката от смарт телефона, разкриване на загубен телефон посредством позвъняване, прогноза за времето, таймер…

Haylou Solar LS05 ще ви предложи голям брой практични функционалности

Това е устройство с огромна самостоятелност. Едно зареждане на батерията с потенциал 340 милиамперчаса обезпечава 30 дни в положение стендбай и до 15 дни при пълнодневен мониторинг на сърдечния темп. Часовникът поддържа Bluetooth 5.0 и е съчетаем с Android и iOS смарт телефони. Доставя се в комплект със захранващ кабел и документи.

Можете да купите смарт часовника тук: на цена от EUR 26,6 с безвъзмездна доставка до България и без спомагателни митнически такси.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР