Хайди Монтаг намеква, че дует с Бритни Спиърс е бил

...
Хайди Монтаг намеква, че дует с Бритни Спиърс е бил
Коментари Харесай

Хайди Монтаг намеква, че дуетът на Бритни Спиърс е бил бракуван по време на ранната й поп кариера: „Твърде объркан, за да влезем в него“

Хайди Монтаг загатва, че дует с Бритни Спиърс е бил бракуван в ранните дни на нейната поп кариера.

„ Твърде е комплицирано, с цел да се навлиза в него, само че е цяло нещо “, нервира тя в подкаста „ Virtual Reali-Tea “ на Page Six, до момента в който популяризира партньорството си с Hydroxycut.

42-годишната Спиърс записа ария, наречена „ Dramatic “ за нейния пети студиен албум „ Blackout “, който получи утвърждението на критиците. Но песента — продуцирана от Деймън Елиът (Бионсе, Джесика Симпсън, Mýa) — не беше включена в окончателната версия на LP, публикуван през октомври 2007 г. 

През март 2008 година обаче версия на „ Dramatic “ с вокалите на Спиърс и Монтаг беше изпратена на Райън Сийкрест, който я излъчи премиерно в своето радио шоу.

Сексапилният сингъл — ослепителен от пулсиращи синтезатори и провокативен текст — по този начин и не получи публично издание. Тогавашният лейбъл на суперзвездата, притежател на Грами, Jive Records, стигна толкоз надалеч, че съобщи в изказване по това време: „ Това в никакъв случай не е бил...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР