Хайди Клум винаги е била много откровена за всичко в

...
Хайди Клум винаги е била много откровена за всичко в
Коментари Харесай

Когато Лени Клум открие секс играчките на майка си Хайди Клум

Хайди Клум постоянно е била доста откровена за всичко в живота си и присъединяване ѝ в подкаста Call Her Daddy нощес, 31 януари, го потвърждава за следващ път.. Докато приказва с водещия Алекс Купър, 50-годишният модел разкрива детайлности за своя полов живот. Може би едно от най-големите разкрития обаче идва, когато щерка й Лени Клум се причисли виртуално към майка си, с цел да опише някои мемоари, като да вземем за пример по какъв начин е разкрила " секс дрешника " на майка си, където Хайди държи своите секс играчки.

" Мислех, че това е най-готиното нещо в историята ", споделя 19-годишното момиче по време на диалога. " Разбира се, трябваше да покажа всичко това на приятелите си. Наистина нямах визия какво е тъкмо и питах: " Мамо, това микрофон ли е ", а майка ми доста ми се ядоса толкова доста. " Не можеш да ми пипаш нещата ", караше ми се тя. "

Лени продължава с думите: " Хвалех се на приятелите ми какъв брой е готино.. Майка ми има цялостен долап, тя има цяло чекмедже с такива играчки. Шмугнах се в стаята на майка ми, отворих чекмеджето и всички снимахме видеоклипове. "

На друго място в интервюто Хайди Клум е откровена за високото си либидо, като означи, че обича да прави секс " с часове ". " Това е безпределно, горещо и диво ", споделя тя, когато е помолена да опише половия си живот с три думи.

" Мисля, че е по-лесно за дамата, в сравнение с за мъжа, тъй че мъжът би трябвало да има толкоз доста устойчивост ", обяснява моделът. " Мъжете нормално са тези, които не могат да устоят толкоз дълго. Някои не могат да го създадат. "

Бившият модел на Victoria " s Secret, която също призна, че го е правила " в аероплан " и " във вода ", е омъжена за немския рокер Том Каулиц. Двойката се жени през 2019 година, по-малко от година след като започват да се срещат.

Що се отнася до децата на Хайди Клум, Лени е от предприемача Флавио Бриаторе. По-късно се раждат Хенри (18 г.), Йохан (17 г.) i Лу (14 г.), които има от някогашния си Сийл. Изпълнителят също по този начин осинови Лени през 2009 година

Заедно с Бриаторе и Сийл, Клум преди този момент беше сантиментално свързвана с телохранителя Мартин Кирстен и арт куратора Вито Шнабел, преди да се откри с 34-годишния музикант от Tokio Hotel.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР