Хайди Клум направи завладяваща изложба, докато тя оглави звездния списък

...
Хайди Клум направи завладяваща изложба, докато тя оглави звездния списък
Коментари Харесай

Хайди Клум се гмурка в ултра-бляскава рокля, докато тя и съпругът й Том Каулиц водят звездни пристигания на Оскарите на Фондация Елтън Джон за борба със СПИН, гледащи баш

Хайди Клум направи завладяваща галерия, до момента в който тя оглави звездния лист с посетители на празненството за гледане на премиите на Академията на Елтън Джон СПИН в Западен Холивуд в неделя. аления килим от стихия дружно с нея плюс едно - брачният партньор й Том Каулиц

Нейният брачен партньор се причисли към нея на аления килим и изглеждаше изострен в черно велурено яке, носено от горната страна координиращо копче и панталон.

Гледащото празненство поддържа „ Фондацията за битка със СПИН на Елтън Джон и нашите съществени старания за постигане до маргинализирани общности, които са наранени от ХИВ/СПИН,' съгласно уеб страницата на фондацията.

Тази година домакини на тържеството са Елтън Джон, Дейвид Фърниш, Тифани Хадиш, Нийл Патрик Харис и брачният партньор му Дейвид Бъртка. На вечерята ще има и осъществяване на Габриелс.

Башът притегли куп огромни имена, в това число Елизабет Хърли и нейния наследник Дамян.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР