Хайди Клум може и да е вече на 50 и

...
Хайди Клум може и да е вече на 50 и
Коментари Харесай

Защо Хайди Клум не спира да купонясва

Хайди Клум може и да е към този момент на 50 и да има четири деца, само че това надалеч не значи, че в този момент всяка вечер си ляга по залез слънце. Дори в противен случай, тя не стопира да купонясва, като разкрива, че в този момент излиза даже повече.
 5 нови песни от седмицата с Хайди Клум, Джъстин Тимбърлейк, Джейсън Деруло, Майкъл Бубле, Tiesto, Rudimental и The Smile
5 нови песни от седмицата

Радост за окото и ухото

В свое изявление моделът си напомня, че когато в двайсетте си години се мести от Германия в Щатите, е била доста фокусирана върху кариерата си. Искала е да успее, а не да се провали и да би трябвало да си събере още веднъж куфарите и да се прибере вкъщи.

" Наистина желаех да имам кариера, тъй че работих доста ", издава  пред Fox News Digital. Ангажиментите ѝ тогава обаче и не ѝ разрешават да излиза постоянно.

Вече в трийсетте си години пък съществена грижа на модела са децата ѝ. Когато е на 31 се ражда дъщеря ѝ. А скоро по-късно и Хенри, Йохан и Лу. Сега четирите деца на  са надлежно на 19, 18, 17 и 14 години.

" Когато имаш четири деца, те държат безсънен денонощно, тъй като, повярвайте ми, с четири постоянно има едно, което ще е болно, или друго ще е сънувало призрачен сън... постоянно се случва нещо ", спомня си моделът за майчинството.

През този интервал тя издава, че рядко е успявала да върви на работни събития или афтър празненства. Сега обаче, откакто децата ѝ са към този момент огромни,  е в нов стадий от живота си, в който може да компенсира за всички тези вечери, в които не е успявала да купонясва.

" А това несъмнено има общо и с по-младия ми брачен партньор. Просто е занимателно. Харесва ми да отивам на клуб. Забавлявам се на музиката ", добавя моделът. И даже се майтапи със себе си, като споделя, че когато е на клуб, си мисли дали пък не е " най-старият човек " там.
 Когато Лени Клум открие секс играчките на майка си Хайди Клум
Когато Лени Клум открие секс играчките на майка си

Една занимателна преживелица, която си спомнят майка и щерка

Това обаче въобще не е нещо, което я тормози. Всъщност, както споделя самата Хайди Клум, е " необикновено ", когато осъзнава, че слънцето към този момент е изгряло, а тя е съумяла да остане будна през цялата нощ.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР