Хайди Клум и колегите ѝ съдии от Америка търси талант

...
Хайди Клум и колегите ѝ съдии от Америка търси талант
Коментари Харесай

Хайди Клум се появи в зашеметяващ тоалет за снимките на Америка търси талант

Хайди Клум и сътрудниците ѝ съдии от " Америка търси гений " се върнаха на работа по време на фотосите на идния нов сезон на известното шоу в Пасадена, заяви Mail Online.


50-годишната възпитаничка на " Project Runway " се появи в монохромен жанр с панталони от крокодилска кожа с цвят на карамел и подобаваща блуза, която остави на половина разкопчана.

Чантата, обувките и стъклата на слънчевите ѝ очила също бяха в тази цветова гама.

Германката, която изглеждаше ослепително в златиста рокля на празненството за премиите " Оскар ", носеше дългата си руса коса, разграничена и права, а маникюрът ѝ беше в блестящо наследник цвят.

Тя се усмихна необятно и поздрави събралите се почитатели, както нормално прави, когато идва за присъединяване.

Хайди и 34-годишният ѝ брачен партньор, китаристът на Tokio Hotel Том Калуц, обиколиха алените килими по време на неотдавна завършилия сезон на премиите в Холивуд.

Супермоделът е на корицата на последния брой на Glamour Германия. Именно за лъскавото списание тя описа за брака си с мъж, който е 16 години по-млад от нея.

„ Мисля, че постоянно това е просто преднамереност “, сподели тя пред изданието, визирайки неодобрението на хората във връзка с връзката ѝ.

" Може би доста хора също по този начин считат, че съм имала прекалено много шанс в живота. Имам страхотна работа, пътувам по света, мога да си закупувам скъпи неща. А в този момент съм се сдобила и с подобен страховит мъж ", съобщи тя пред изданието.

Хайди и Том се омъжиха в Италия през 2019 година по-късно повече от година дружно.

Моделът показа пред списанието, че когато хората я питат за огромната възрастова разлика в брака ѝ, тя дава отговор:

„ Аз съм на 50 години и към този момент не съм на 20. Не съм младо момиче, което към момента не е претърпяло нищо или няма визия за живота. Времето няма да спре за мен и Том в никакъв случай няма да ме настигне. Винаги ще бъда с 16 години по-възрастна и съм наясно с това ".

„ Може би това ще бъде проблем за мен след 10 години, може би тогава той няма да го харесва “,-добави тя.

" След 20 години ще съм на 70. Обикновено възнамерявам за бъдещето, само че със брачна половинка ми живеем тук и в този момент ", приключи Хайди./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР