Хайди Клум е достатъчно провокативна и открита, за да я

...
Хайди Клум е достатъчно провокативна и открита, за да я
Коментари Харесай

Как изгелжда дъщерята на Хайди Клум без грим

Хайди Клум е задоволително провокативна и открита, с цел да я харесваме. А най-малко все още наподобява, че ѝ щерка ѝ Лени е тъкмо такава.

19-годишният модел към този момент се е опитвала да предизвика почитателите и почитателите си в Instagram със фотоси без горнище, като това даже не е изолиран случай.

Последно го направи при започване на този месец, а при започване на месец май разгласява две фотоси, на които е по долни дрехи дружно с майка си.

Е, откритостта на Лени не стопира, тъй като тя употребява сторитата в профила си в обществената мрежа, с цел да пусне своя фотография без грим.
 Снимка 623285
Източник: Instagram / leniklum

На фотографията се вижда, че Лени има акне, само че тя не се тормози от това. През предходната година бе споделила пред People, че е имало миг, в който се е срамувала от този факт. Но е схванала, че това е нещо обикновено и всеки човек минава през него.

И това не е първият път, в който дъщерята на Хайди Клум споделя за проблемите си с акнето. През 2021 година, когато стартира да се изявява като модел, още веднъж показа своя фотография без грим.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР