Хайди Клум е достатъчно провокативна и открита, за да я

...
Хайди Клум е достатъчно провокативна и открита, за да я
Коментари Харесай

Как изгелжда дъщерята на Хайди Клум без грим

Хайди Клум е задоволително провокативна и открита, с цел да я харесваме. А най-малко все още наподобява, че ѝ щерка ѝ Лени е тъкмо такава.
 Лени Клум, фотографията и без горнище и мненията на почитателите
И дъщерята на Хайди Клум без горнище

Лени Клум още веднъж предизвика

19-годишният модел към този момент се е опитвала да предизвика почитателите и почитателите си в Instagram със фотоси без горнище, като това даже не е изолиран случай.

Последно го направи при започване на този месец, а при започване на месец май разгласява две фотоси, на които е по долни дрехи дружно с майка си.

Е, откритостта на Лени не стопира, тъй като тя употребява сторитата в профила си в обществената мрежа, с цел да пусне своя фотография без грим.
 Снимка 623285

На фотографията се вижда, че Лени има акне, само че тя не се тормози от това. През предходната година бе споделила пред People, че е имало миг, в който се е срамувала от този факт. Но е схванала, че това е нещо обикновено и всеки човек минава през него.
 Хайди Клум, Лени Клум, Intimissimi и взаимната рекламна акция по долни дрехи на майка и щерка
Хайди и Лени Клум единствено по долни дрехи

Съвместната им рекламна акция за Intimissimi

И това не е първият път, в който дъщерята на  споделя за проблемите си с акнето. През 2021 година, когато стартира да се изявява като модел, още веднъж показа своя фотография без грим. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР