Хайди Клум без съмнение е един от най-известните модели в

...
Хайди Клум без съмнение е един от най-известните модели в
Коментари Харесай

Твърдото решение на Хайди Клум

Хайди Клум без подозрение е един от най-известните модели в света. Част от кариерата й е обвързвана с една от най-популярните марки за долни дрехи в света Victoria`s Secret. Защо обаче Хайди отхвърли да взе участие в документалния филм за Victoria`s Secret?
 Хайди Клум, новата ѝ провокативна фотография и защо приканва моделът
Когато Хайди Клум не се тормози да покаже гърдите си

И защо приканва

" Ако търсите отрицателна история, няма да я откриете при мен ", споделя 49-годишната Клум.

Тя взе участие в подкаста на Variety, където изяснява за какво е отказала да взе участие във Victoria " s Secret: Angels and Demons - документалната поредност на Hulu, в която се разкрива връзката на марката и основателя й Лес Уекснър с Джефри Епстийн.

Хайди разяснява, че е гледала първи от общо трите епизода, само че " не познавах съвсем никой от хората там ". " Нямах визия кои са тези хора ", признава още тя и споделя, че времето, през което е работила за Victoria " s Secret, е било едно от най-страхотните в живота й.

Моделът обаче добавя, че е била шокирана от разкритията и обвиняванията, които се вършат в документалния филм. Но по този начин и не е видяла доказателства за множеството от тях. " Така че стопирах да го виждам ", споделя Клум за Victoria " s Secret: Angels and Demons
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР