„Хайде при извънземните с моето бебче, кученцето ми Тита, и

...
„Хайде при извънземните с моето бебче, кученцето ми Тита, и
Коментари Харесай

Анита Мейзер отиде на гости на... извънземните

„ Хайде при извънземните с моето бебче, кученцето ми Тита, и другари. Забранено е да се снима вътре в музея, по тази причина единствено извън, само че съумях да видя първото „ хванато “ извънземно и още забавни неща “, хвали се Мейзер от Щатите, накъдето изхвърча незабавно след престоя си по родните арести и затвори, написа novini.bg.

Мейзер е в „ 3она 66 “ в екстравагантен музей край една от автомагистралите в Аризона, който е отдаден на НЛО, извънземни и всевъзможни други междупланетни мистерии и галактически феномени. Музеят се обитава в извънредно любопитна постройка сама по себе си - голяма сивкава сфера, построена във формата на голф топче с диаметър 20 м.

Това е някогашен офис на организация за недвижими парцели, която била типична финансова клопка, вид пирамида. Двойка мошеници подлъгвали доверчиви клиенти с огромни обещания, само че в последна сметка просто им крадели парите. Накрая справедливостта спечелила и мошениците попаднали в пандиза. Години по-късно вложители закупуват екстравагантната постройка, реновират я и я кръщават „ Зона 66 “, като вътре излагат любопитни артефакти от аварирало НЛО в Аризона през 1953 година, или най-малко по този начин настояват.

Хайде при извънземните с моето бебче, кученцето ми ТИТА и другари Забранено е да се снима вътре в музея,затова единствено...
Публикувахте от в

На 21 май 1953 година край летището „ Кингман " се случва нещо извънредно - очевидци настояват, че са видели блестящ железен транспортен съд с диаметър близо 15 метра в овална форма, в който имало сред 2 и 4 мъртви извънземни на растеж малко над метър и в скафандри.

Срещата с третия тип въодушевява Мейзер да стартира нов живот, като съблюдава няколко митични правила на Космоса, за които приказва като „ 11 закона ".

Ето какво гласят някои тях:

„ Законът за приемането гласи, че ще получите единствено това, което сте подготвени да получите. Например може да желаете 10 000 лева на месец, само че в случай че не вярвате, че това е допустимо или че го заслужавате, то в никакъв случай няма да ги получите ". Законът за пожертването гласи, че с цел да спечелиш нещо, би трябвало да си подготвен да заплатиш съответната цена. Гледайте на този закон като вложение в по-добро бъдеще вместо като сегашна всеотдайност. Законът за мисленето гласи, че мислите основават действителността “, и така нататък
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР