Хайде, момичета, да си кажем честно - да си дебела

...
Хайде, момичета, да си кажем честно - да си дебела
Коментари Харесай

С тази тайна отвара се сваля по килограм на ден

Хайде, девойки, да си кажем почтено - да си дебела е непоносимо.

Проклетите килограми се повишават, като че ли от въздуха, а диетата, която би трябвало да ви отърве от тях, не оказва помощ. Всъщност не е нужно да разчитате на диети! Достатъчно е да пиете тази загадка напитка всяка вечер, с помощта на която за един ден ще горите по един кг! Лесно е да се пресметна, че след един месец на пиянство на това необикновено лекарство 30 кг мазнини ще изчезнат от ханша, бедрата и корема. И най-важното е, че приготвянето на напитка е просто обикновено!

Какво ви е нужно:

4 литра вода

две канелени пръчки

прясно изцеден сок от два лимона

натурален мед

10 червени ябълки

1 корен от джинджифил (около 10 см)

Как се подготвя:

Джинджифилът е чист и нарязан на части, а на ябълките вършим дребни сечения, след което ги слагаме в тенджера, където прибавяме коричка от лимон и канела. Всички съставки се пълнят с вода, оставя се да заври и да кипи в продължение на три минути, а по-късно го изваждаме от огъня и го прецеждаме. Филтрираната напитка покриваме с похлупак и чакаме нейното цялостно изстудяване. Ускоряване на процеса на изстудяване не е належащо, всичко би трябвало да се случи естествено.

Когато напитката се затопли, разтворете меда в нея и прибавете лимонен сок. След деликатно разбъркване, напитката е подготвена за приложимост! Трябва да пиете тази запарка вечер по една чаша, като можете да в съхранявате в хладилника.

Как работи:

Тайната на успеваемостта на описаната нагоре напитка е доста елементарна: изброените съставни елементи освен изгарят мазнините, само че правят главната работа - те спомагат за верния метаболизъм!

Джинджифилът и канелата контролират циркулационната система, в това число фината капилярна система. Освен това и двата продукта подтикват имунитета на дамата. Медът и ябълките насищат женското тяло с минерали и витамини. И лимоните от дълго време са скъпи помощници в битката против наднорменото тегло./ Zdrave.to
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР