Хайде моите опоненти да застанат пред медиите и да ги

...
Хайде моите опоненти да застанат пред медиите и да ги
Коментари Харесай

Борисов: Асен Василев каза, че сте забогатели. Тяхната клика – със сигурност

„ Хайде моите съперници да застанат пред медиите и да ги изпитат: Какво свърши ти, сине майчин? Аз знам тъкмо какво сме създали и мога половин час да изреждам – път по път, учебно заведение по учебно заведение, детска градина по детска градина… И идва някой и споделя – ние ще вършим „ смяна “.

Това съобщи пред симпатизанти в Смолян водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„ Лихвите летят, Асен Василев сподели, че сте забогатели. Тяхната клика – сигурно. По през целия ден виждам по какъв начин тичат по парковете, все едно ще има републикански маратон! “, сподели още някогашният министър председател.

Той акцентира, че „ смяната “ управляваха не 6 месеца, както настояват, а 360 дни.

„ Асен Василев 3 пъти писа бюджет и все късо и късо. Много ми е комплицирано да давам обещание – 2 години е доста време, не е като да се събудиш от сън и да си кажеш – било е призрачен сън. Сега би трябвало да се върнем обратно, да оправим дефицитите, да оправим финансите и едвам тогава да вървим към Еврозоната. Но не знам народът дали ще има самообладание още един път “, сподели той.

Лидерът на ГЕРБ подсети, че за 3 път се оказваме в сходна обстановка за 14 години.

„ През 2009 „ стягахме колана “ след Станишев. Точно се оправи и пристигна Орешарски. После оправяхме след него. Влязохме в Банковия съюз и пристигна вдигнатият пестник. И в този момент са  ми доста забавни Демократична България по какъв начин споделят: за какво не сме в Еврозоната. Заради вашите митинги не сме “, съобщи Борисов.

„ Макар и доста мъчно, знам по какъв начин да се измъкне страната от рецесиите. Но това значи доста воля, стягане на коланите, и мощна поддръжка за нас “, моли Борисов.

„ Към октомври месец би трябвало да изтеглим още най-малко 10 милиарда дълг, с цел да покрием дупките в бюджета - а тези пари стопанската система ни би трябвало да ги изкара “, сподели още водачът на ГЕРБ.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР