Hай-добрият български тенисист Григор Димитров призна, че е разочарован след

...
Hай-добрият български тенисист Григор Димитров призна, че е разочарован след
Коментари Харесай

Григор: Не знам къде сбърках

Hай-добрият български тенисист Григор Димитров призна, че е отчаян след отпадането си на четвъртфиналите на Откритото състезание на Австралия, само че отдаде и заслуженото на противника си Кайл Едмънд.

Поставеният под №3 Димитров претърпя проваляне с 4:6, 6:3, 3:6, 4:6 от британеца, който за първи път в кариерата си доближи до полуфинал в шампионатите от Големия шлем.

" Нормално е да съм отчаян, само че Кайл заслужава почитание. Той си завоюва успеха, това е. Гледах всичките му мачове тук. Той се оправи с доста тежки срещи. Жегата не му въздейства. Това се видя и през днешния ден. Той натискаше, вярваше в ударите си и в играта си. Много добре разчиташе по кое време би трябвало да нападна и по кое време да направи нещо друго. Когато си достигнал до полуфинал в шампионат от Шлема, към този момент всичко е допустимо. Зависи какъв брой го искаш. Тези шансове не идват всеки ден, тъй че, когато ги имаш, би трябвало да се опиташ да се възползваш оптимално ", разяснява Димитров.

" Кайл работи толкоз крепко в последните месеци. Видял съм го с очите си, играх няколко пъти против него. Поемам отговорността за представянето ми и през днешния ден. Не мога да кажа тъкмо в какво сбърках, мога да седна и да приказвам за всяко мое решение на корта, само че в този момент той заслужава цялото внимание. Той е спечелилият ", съобщи Димитров, който през предишния сезон игра полуфинал в Мелбърн.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР