Хавиер Масчерано призова Барселона да купи обратно Неймар и да

...
Хавиер Масчерано призова Барселона да купи обратно Неймар и да
Коментари Харесай

Масче призова за възобновяване на каталунския тризъбец

Хавиер Масчерано прикани Барселона да купи назад Неймар и да възобнови тризъбеца в офанзива Меси-Суарес-Неймар.

Триото завоюва 2 трофеи в Испания и Шампионската лига през 2015 година, преди бразилецът да премине в Пари Сен Жермен против рекордната в света сума от 222 милиона евро.

Бившият полузащитник на Ливърпул и Барса обаче желае още веднъж да види тримата дружно.

„ Онзи ден гледах финала в Берлин (б.ред. извоюван с 3:1 против Ювентус) още веднъж и това, което тримата начело сътвориха бе впечатляващо – Неймар, Суарес и Меси “, показа Масче пред каталунското радио RAC1.

„ Всеки от тях имаше позиция, преса след изгубена топка и надзор. Те добавяха смъртоносно острие към играта ни. Надявам се Ней да се завърне в Барселона и още веднъж да играят дружно. Ще бъде толкоз хубаво за клуба и почитателите “, добавя международният вицешампион от 2014 година.

В последните години интензивно се твърди, че подобен ход е вероятен, само че той по този начин и не се реализира към момента. Все отново някогашният вицепрезидент на каталунците – Емили Росауд съобщи в четвъртък, че това лято ще може да се случи.

„ Мисля че е осъществимо завръщането на Неймар през лятото. За мен въобще не е невероятно. Имам възприятието, че пандемията ще докара до известна дефлация в цените на играчите, което е добре за купувачите, само че неприятно за притежателите. Ще забележим по какъв начин всички тези фактори ще се ребалансират “, разкри той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР