Хави Грасия е новият мениджър на Лийдс, обяви клубът от

...
Хави Грасия е новият мениджър на Лийдс, обяви клубът от
Коментари Харесай

Лийдс най-сетне има нов мениджър, той подписал гъвкав договор

Хави Грасия е новият управител на Лийдс, разгласи клубът от „ Елънд Роуд “ на формалния си уебсайт. Интересна е формулировката, която йоркширци дадоха за периода на договора на 52-годишния експерт. Според формалната информация Грасия е подписал „ еластичен контракт “. Английските медии прецизират, че съглашението за момента е единствено до края на сезона.

Грасия има опит в британския футбол, откакто преди време водеше Уотфорд, с който стигна до финала в шампионата за ФА Къп през 2019 година. След това испанецът бе треньор и на Валенсия, а за последно работеше в катарския Ал Сад, само че напусна преди към година.

Първият мач на Грасия като управител на Лийдс ще бъде семейството против Саутхамптън в събота. Испанецът към момента чака своето позволение за работа, с цел да стартира да извършва своите отговорности.

Лийдс уволни Джеси Марш на 6 февруари, в последните три мача тимът бе воден от Майкъл Скубала.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР