Хавай може да е известен със своята великолепна тучна зелена

...
Хавай може да е известен със своята великолепна тучна зелена
Коментари Харесай

Красивият национален парк в Обединеното кралство е дом на „скрит скъпоценен камък“, който е достоен за Хавай

Хавай може да е прочут със своята превъзходна тучна зелена природа и ефирни водопади, само че има прикрит драгоценен камък в Обединеното кралство, който съдържа също толкоз доста удар - макар че времето може да е малко по-темпераментно.

Водопадът Суолоу в Национален парк Ерири (известен още като Сноудония) е разгласен за една от най-живописните дестинации в Обединеното кралство и като се има поради, че към този момент публично е зона с изключителна естествена хубост, не е мъчно да се разбере за какво.

Екипът на Holidaycottages го класира като едно от петте места, които би трябвало да посетите във Англия, класирани по критерии като склонност за пролетни разходки, страхотни гледки към крайбрежието, локални пъбове и благоприятни условия за разглеждане на някои от най-хубавите в Обединеното кралство гори.

Те обясниха: „ Сгушен в сърцето на Северен Уелс, националният парк Eryri е дом на прикрит драгоценен камък, прочут като Swallow Falls. Район с изключителна естествена хубост, бликащи води...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР