Хасковският тенис шампион Адрияно Дженев е сред тримата юноши до

...
Хасковският тенис шампион Адрияно Дженев е сред тримата юноши до
Коментари Харесай

Адрияно води националите към успеха в Белгая

Хасковският тенис първенец Адрияно Дженев е измежду тримата юноши до 14 години, които се приготвят за присъединяване в Европейската зимна купа в Белгия. Подготвителният лагер на националните тимове до 14 година за юноши и девойки се организира в пловдивската зала „ Атаро Клима ". Освен Адрияно в отбора на България са включени още Илиян Радулов Тракия СКЛАТ (Пловдив) и Виктор Марков Диана (София). Капитан е Димитър Константинов.

Пловдив ще бъде хазаин на Европейската зимна купа за девойки до 14 година България е в състав Йоанна Радулова Тракия СКЛАТ (Пловдив), Анастасия-Александра Николова Супер Спорт (Варна) и Мария Рогачева Пловдив 1981. Капитан на България е Александър Пенев.
Общо 8 тима ще вземат участие на надпреварата в Пловдив. Освен нашите девойки на кортовете в зала „ Атаро Клима " ще забележим тимовете на Холандия, Норвегия, Румъния, Сърбия, Испания, Швеция и Турция. Първите два тима ще се класират за финалите в Чехия. Техническата конференция и тегленето на жребия ще се организира на следващия ден от 18.00 ч., а откриването на шампионата ще бъде на 1-ви февруари в 9.00 часа в зала Атаро Клима ". На откриването ще участват най-хубавата българска тенисистка в последните години Цветана Пиронкова и инж. Иван Тотев – кмет на Община Пловдив./Марица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР