Хасковският мъжки дует Пейо Бойчинов и Иван Панев се класираха

...
Хасковският мъжки дует Пейо Бойчинов и Иван Панев се класираха
Коментари Харесай

Бойчинов и Панев на четвъртфинал в Анкара

Хасковският мъжки дует Пейо Бойчинов и Иван Панев се класираха за четвъртфиналите на двойки мъже на интернационалния шампионат по бадминтон в Анкара (Турция) с награден фонд 10 хиляди $. Поставените под номер 3 в схемата победиха Адриан Джиолко и Павел Смиловски (Полша) с 21:19, 26:24 за 26 минути. На четвъртфиналите Бойчинов и Панев ще играят против Мехмет Чапар и Емре Сьонмез (Турция).

Иван Панев също преодоля двама противници в квалификациите на сингъл.

Хасковлията победи Никита Лемешко (Русия) с 21:21, 21:13 за 23 минути и Буграхан Перк (Турция) с 21:19, 21:14 за 24 минути.

Същата фаза на конкуренцията стигнаха четвъртите сложени Димитър Янакиев и Алекс Влаар. Двамата надвиха над канадците Филип Чарон и Максим Тетрол с 21:19, 21:12 за 22 минути. Янакиев и Влаар излизат през днешния ден в спор за място на полуфиналите против Лео Роли Карнандо и Даниел Мартин (Индонезия).

Така в първия кръг на главната скица на сингъл пруи мъжете през днешния ден ще вземат участие Пейо Бойчинов, Иван Панев, Илиян Стоянов, Димитър Янакиев и Иван Русев. На смесени двойки Мария Мицова и Алекс Влаар са трети сложени. На двойки мъже ще играят Янакиев/Влаар и Бойчинов/Панев./Марица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР