“Хасковогейт е модел на управление на ГЕРБ в цялата страна,

...
“Хасковогейт е модел на управление на ГЕРБ в цялата страна,
Коментари Харесай

Тренчев: Всякакви видове „гейтове“ са модел на управление на ГЕРБ

“Хасковогейт е модел на ръководство на ГЕРБ в цялата страна, по тази причина “гейтовете” ще продължат. След 10-тина години ръководство, към този момент за протичащото се страната няма никой различен отговорен с изключение на ГЕРБ, минаха времената, когато тройната коалиция, Станишев и Доган може да бъдат упреквани за всички неволи. "

Това разяснява Антони Тренчев, който е депутат в 43-то Народно заседание, в студиото на ТВ+.

Той добави, че е изцяло несъстоятелна тезата, Борисов да има прекалено много кметове и
общински съветници, че да знае какво прави всеки един от тях.

По думите му ГЕРБ е ясна пирамидална конструкция и лидерска партия.

Решенията се вземат еднолично, това е видно за всички, които малко познават действителността за групировката и манталитета на хората в нея.

За геополитическия миг, които някои привидяха в абсурда към Делян Добрев, Антони Тренчев разяснява, че няма никакво подозрение, че Путин се буди с мисълта за Хасково и по какъв начин да разклати редиците на ГЕРБ.

“Истината е другаде – шуробаджанащината е с потресаваща обсег в нашата република и това рано или късно ще избие на някъде, защото това не може да бъде естественото положение на ръководство на страна член на Европейския съюз,” заключи Тренчев.

По тематиката за борба сред президента и ръководещата партия, Тренчев подсети, че Румен Радев е боен човек.

“Как очаквате да реагира на тази многомесечна офанзива от страна на ГЕРБ,” реторично попита той.

Според думите му, нямало по какъв начин президентът да стои философски, до момента в който всевъзможни лакеи и партийни функционери на ръководещата партия се изреждат да бият по президентската институция.

Не на последно място ставало въпрос за отстояване на разделянето на управляващите.

“За пръв път Бойко Борисов се сблъсква с политически конкурент с съвсем двоен рейтинг на неговия в лицето на президента Радев. Ако погледнем историята ще забележим, че по-висок рейтинг от Борисов са имали трима индивида – Мирослав Найденов, Цветан Цветанов и Петър Москов – къде са те в този момент и за какво са там,” разяснява Антони Тренчев.

И продължи с заключението, че избутването на Радев в ляво прави работа и на ГЕРБ, и на Българска социалистическа партия.

На първите тъй като това овакантявало центъра, къде на тях им е комфортно да се нареждат.

А на Корнелия Нинова също и вършело работа, тъй като тя се пробва да яхне рейтинга на президента.

“Tук приказваме за натовски военачалник – какво би могло да бъде по-евроатлантическо от това, да имаме подобен човек за президент. Но той би трябвало да продължи с съответни дейности да отстоява цивилизационния избор на България, който е евроатлантизъм и модел на ръководство като този в западните демокрации”, обобщи Тренчев, едно то новите лица на съдружие “СЕГА”.

Попитан за процесите в досегашната си партия ДБГ, той сбито разяснява, че е в случай че е бил оптимист, евентуално е щял да остане във групировката.

“Аз в мимикрии на смяна и обновяване отхвърлям да вземам участие. Анти-герб коалиция с хора, които живи не можеше човек да ги изкара от министерствата, мъчно се прави,” добави той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР