Хасково. Вр. и. д. кмет на Хасково Велин Балкански поздрави

...
Хасково. Вр. и. д. кмет на Хасково Велин Балкански поздрави
Коментари Харесай

В Хасково бяха наградени отличените с приза „Лекар на годината“

Хасково. Вр. и. д. кмет на Хасково Велин Балкански поздрави с идния празник лекарите присъстващи на празненство в зала „ Хасково “ на Общината. Това оповестиха от пресцентъра на Община Хасково . В словото си той съобщи: „ Благодаря Ви, за всеотдайния труд в името на здравето и живота на хората. Вие сте избрали сложна и завладяваща специалност, само че в действителност специалността избира вас, тъй като не всеки може да бъде доктор, това е самопризнание и метод на живот. Пожелавам Ви да имате все тази неизчерпаема мощ, сила и професионализъм да се грижите за здравето и да се борите за живота на хората “.
Събитието бе проведено от Лекарския съюз в Хасково във връзка 19 октомври - Ден на българския доктор и връчването на наградите „ Лекар на годината “.
„ Обръщам се особено към лекарите които през днешния ден са отличени с наградата „ Лекар на годината “. Това несъмнено е самопризнание, което е горделивост за всеки доктор, то е скъпо когато е обещано от сътрудници и най-истинско, когато го виждате всекидневно в очите на своите пациенти. Пожелавам Ви го от сърце! “, сподели още Велин Балкански.
За „ Лекар на годината „ бе отличен лекар Георги Дражев, награди получиха хирурзите лекар Кристина Гавраилова и лекар Бончо Димов.
Те бяха поздравени от ръководителя на Български лекарски съюз в Хасково лекар Николай Колев и от присъстващите в залата техни сътрудници.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР