ХАСКОВО РОК стартира на 8 юли 2022 година на Спортен

...
ХАСКОВО РОК стартира на 8 юли 2022 година на Спортен
Коментари Харесай

ХАСКОВО РОК 2022 – млади изпълнители и супер звезди на рок музиката на хасковска сцена

ХАСКОВО РОК започва на 8 юли 2022 година на Спортен комплекс „ Спартак “.

Първи на сцената на рок-феста излизат три юношески рок-банди от Хасково. От 18,30 часа забиват рок-групите от Младежки център Хасково „ Прима виста “, „ Еуфория “, както и любимците на младежката публика 5 D. Веднага след тях от 19,00 часа на сцената се качват: Caliberty, Odd Crew  и „ Ахат “. 

ХАСКОВО РОК се провежда от община Хасково и Местната комисия за битка с противообществените прояви на малолетни и малолетни, припомниха на конференция през днешния ден уредниците на феста. ХАСКОВО РОК е част от акцията „ Хасково против дрогата “ на Местната комисия за битка с противообществените прояви на малолетни и малолетни. За поредна година в границите на феста Комисията организира и благотворителната акция „ Купи тениска-подари фантазия “. Средствата, събрани от продажбата на тениски с логото на ХАСКОВО РОК 2022, ще бъдат вложени в музикални принадлежности, които ще бъдат подарени на надарени деца от Хасково. В първата вечер на ХАСКОВО РОК 2022 ще бъдат подарени музикални принадлежности на деца от Хасково, закупени със средствата от миналогодишното издание на „ Купи тениска-подари фантазия “.

Кулминацията на ХАСКОВО РОК е на 9 юли /събота/, когато на сцената в Хасково излизат от 19,00 часа No more Many more, Хангар 42 и безспорната звезда на феста Ronnie Romero & Еridan.

Община Хасково кани всички почитатели на рок музиката на 8 и 9 юли на ХАСКОВО РОК 2022 – вход свободен!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР