Хасково. Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС

...
Хасково. Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Емил Радев в Хасково: Листата на нашите опоненти е компилация от криминалната хроника и Доклад на комисията по досиетата

Хасково. Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Емил Радев се включи в туристически поход до мястото на славната победа на цар Иван Асен II при Клокотница. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . В похода се включиха стотици членове и симпатизанти на ГЕРБ, измежду които народните представители Евгения Ангелова, доктор Георги Станков и Митко Полихронов, регионалният координатор на ГЕРБ-Хасково Делян Добрев, представители на съдружните сътрудници, на туристическите сдружения от Хасково и района.
„ Днес би трябвало да си напомним поуките от славната победа на цар Иван Асен II и да почерпим мъдрост от тях. На първо място съперникът на българския цар нарушава мирното съглашение и си заплаща цената за това. На второ място българският държател освобождава всички военнопленници и демонстрира невиждана до тогава човечност и не на последно място – в чест на успеха стартира да гради църкви. Една от тях е „ Св. 40 Мъченици ” във Велико Търново, която нашето държавно управление възроди за нов живот преди няколко години. Това са поуките от борбата при Клокотница. Като мъдри европейски политици нашите бъдещи евродепутати би трябвало да ги знаят и да ги следват ”, сподели регионалният координатор на ГЕРБ - Хасково Делян Добрев. Той акцентира, че борбата на България е на 26 май. ”Ако не завоюва ГЕРБ тази борба, значи, че ще я завоюват посредствеността и омразата, които всекидневно излъчват нашите политически съперници ”, сподели Делян Добрев.
„ Битката за Европарламента е борбата за България, за политиките, които до през днешния ден сме защитавали и за тяхното отстояване и в идващия мандат ”. С тези думи стартира диалога със симпатизантите си в Хасково Емил Радев. „ Като виждам листата на нашите съперници - тя е лека компилация от престъпната хроника за деня и отчет на Комисията по досиетата. Да пратиш хора, които са членове на някогашните комунистически секрети служби в Европейския парламент е провокация. Това е огромен удар и за България ”, уточни претендентът за евродепутат. Той напомни, че в Европарламента има депутати, които са се борили против комунистическия режим, а те желаят да изпратят там сътрудници на тайните комунистически служби. „ Това в действителност ще накърни съществено имиджа на България ”, сподели Емил Радев. Той уточни, че поръчките на съперниците още занапред са да доносничат против страната ни. „ Затова в случай че желаеме мощна България, би трябвало да се активизираме и да отидем в Европейския парламент обединени към такива дела като влизане в Шенген и в Еврозоната, отпадане на механизма за съдействие и инспекция, отменяне на пакет „ Мобилност ” и завършек на двойните стандарти “, сподели още претендентът за евродепутат от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР