Хасково. Кандидатът за евродепутат от БСП за България Иво Христов

...
Хасково. Кандидатът за евродепутат от БСП за България Иво Христов
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Иво Христов в Хасково: Проблемът на България е изключителното усещане за задушлива несправедливост

Хасково. Кандидатът за евродепутат от " Българска социалистическа партия за България " Иво Христов и националният представител от Българска социалистическа партия Никола Динков се срещнаха в Хасково с членовете на Тракийското сдружение „ Георги Сапунаров “, клуб „ Родолюбие “, представители на Клуба на офицерите от запаса и жители в Дома на техниката в Хасково. Това оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия . " Проблемите на тракийските бежанци и компенсациите, които са им дължими би трябвало да бъдат българското предусловие за всяко бъдещо съглашение сред Турция и Европейски Съюз. За един век България не съумя да реши този проблем. Сега сме част от една огромна, доста могъща общественост, в лицето на Европейски Съюз, и можем да наложим своите условия ", сподели още той.
Според него за 10 години сме видели какъв е капацитетът и каква е философията на това ръководство. " Че е грабителска – това не е загадка. Два милиона души отпътуваха зад граница, множеството българи гледат роднините си на компютъра през скайп, някои деца порастват без родители тук, ние към този момент сме един разграничен народ. България е в трагична демографска рецесия ", сподели още Иво Христов. " Проблемът на България е изключителното чувство за задушливата неправда ", безапелационен беше претендентът за евродепутат от левицата. Той добави, че българинът стартира деня си със утринен блок, който съставлява престъпна хроника – записи на охранителни камери кой кого обрал, по-късно се включва нарушител от чужбина да дава изявление по скайп- по какъв начин и за какво се е измъкнал и приключва всекидневието си с дежурния скеч на премиера Борисов, който споделя, че сме доста добре и всичко е наред. " И това се повтаря като валяк всеки ден. Нормално е хората да са угнетени. Затова нашият лозунг е „ Справедливост в този момент “, изясни Христов. По думите му, в случай че не реализираме смяна в този момент, в случай че не създадем условия за предварителни избори, наесен няма да има действителни кметски избори, те ще бъдат купени на множеството места.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР