ХАСКОВО Бъдещето е вече в Хасково с хибридните автомобили на

...
ХАСКОВО Бъдещето е вече в Хасково с хибридните автомобили на
Коментари Харесай

Шофирай в бъдещето с Toyota Hybrid

ХАСКОВО

Бъдещето е към този момент в Хасково с хибридните коли на Toyota в шоурума на компания „ Полихронов Мотърс ”. Те нямат потребност от външно зареждане на хибридната батерия.

„ Вече има интерес към тази марка и тип коли в Хасково. Реализирани са и продажби ”, похвалиха се читатели, сдобили се с модели от шоурума на „ Полихронов Мотърс ”. Най-голям интерес се демонстрира към моделите С–HR и RAV 4.

Легендарният HILUX също е измежду желаните покупки. През 2007 Hilux стана първия автомобил в света, прекосил магнитното поле на Северния пояс, водещия на „ TOP GEAR ” Джеръми Кларксън бе зад кормилото. „ 3 година по-къно HILUX нападна вулкан и победи ”, напомни дилърът на Полихронов Мотърс ” Даниел Димов.

Хибридите на Toyota  C-HR и PRIUS разполагат и с умна система за независимо паркиране – S-IPA. Това е огромно облекчение за по-неопитните водачи.

При тръгване мигновена електрическа двигателна сила от електромотора форсира независимо Хибридните Модели на Тойота. При шофиране със скорост над 50 км/ч високоефективният бензинов мотор се включва съвсем тихо, а в това време електромоторът продължава да подкрепя задвижването при потребност. При по-силно натискане на педала на газта електромоторът незабавно стартира да подкрепя бензиновия мотор. Това обезпечава въртящ миг към задвижващите колела и извънредно бързо и непрестанно линейно ускоряване. При придвижване по инерция, понижаване и цялостно прекъсване, хибридната система изключва мотора, а електромагнитната спирачка регенерира безплатната кинетична сила, която другите коли губят, трансформира я в електричество и я съхранява в батерията. Същата тази електрическа енергия хибридът употребява за ускоряване след това. Затова цялостните хибриди Toyota нямат потребност от външно зареждане. „ Гениално и дейно ”, споделят каралите тези коли.

            От стандартните коли най-продаваният модел е Корола. В момента е на промоционална цена, а Авенсис е с ценово преимущество до 8800 лв..

Yaris с нов 1.5 бензинов мотор и 111 к.с., Toyota Safety Sense за всички равнища на съоръжение и месечна вноска от 165 лева с Данък добавена стойност.

Auris и Auris Hybrid - сигурност на неустоима цена от 195 лева месечна вноска и Toyota Safety Sense на всяко равнище на съоръжение.

Новият Land Cruiser с несравнима мощност и именит темперамент. С над 65-годишно офроуд завещание.

Шоурумът на „ Полихронов Мотърс “ ООД се намира в гр.Хасково, бул. Съединение № 90 (изхода за град Харманли).

Посетете нашия  Продажбено – Сервизен комплекс на Тойота Хасково  и ще получите подробна информация и самостоятелна оферта, която ще отговори на Вашите условия, както за качество по този начин и за цена.

Свържете се с нас:

 

Търговски отдел:

[email protected]

0897/934 426

 

Сервиз:

[email protected] – 0899134611

 

Резервни елементи и аксесоари:

[email protected] – 0899134612

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР