Хасково. 500 работници ще назначат Язаки“ в новооткрития си завод,

...
Хасково. 500 работници ще назначат Язаки“ в новооткрития си завод,
Коментари Харесай

Хасково: 500 работници ще назначат в новооткрит завод, разположен между Хасково и Димитровград

Хасково. 500 служащи ще назначат „ Язаки “ в новооткрития си цех, ситуиран сред Хасково и Димитровград, до края на годината. След като в края на м. август индустриалното дружество получи Акт 16, там към този момент работят 600 души на две смени. Голяма част от тях към този момент са подготвени в пилотния цех в Стара Загора и в чужбина.
Фирмата създава електрически съоръжения за коли на международно известна марка. Производството е климатизирано и чисто, без химически замърсявания и запрашаване. Заводът разполага с машини от ново потомство. Това оповестиха от пресцентъра на Община Хасково .
По покана на „ Язаки “, заместник-кметът на Хасково Евгени Консулов, дружно с представители на кметства от района, разгледаха производството и се срещнаха на място с изискванията на работа. „ Лично се наемам да осигуря сигурна работа за хората от района за идващите 10 години минимум “, сподели шефът на завода Максим Заклецки.
Предвижда се броят на наетите да доближи 3500 души през идващите години. С подобен брой служащи, Язаки ще бъде най-големият шеф в района и измежду 10-те най-големи в България.
Наред с нормалните условия към бъдещите служащи, работодателят има изискване претендентите да могат да разграничават добре цветовете. Предишен опит не е нужен, защото всеки служащ минава през едномесечно теоретично и практическо образование.
Предвидени са бонуси за показан прогрес в работата, а също и ваучери за храна. По време на образованието заплатата на новоназначените оператори е 550 лв.. С месечните бонусите, заплатата доближава към 800 лв., а след шест месеца се планува нарастване.
Фирмата е осигурила безвъзмезден превоз и непрекъснато здравно обслужване. На разположение е трапезария, в която служащите заплащат едвам 0.50 лева за хранене.
Следващия понеделник - 2 октомври, от „ Язаки “ провеждат презентационна обиколка за кметовете на селата от община Хасково.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР