Хасково. 10-те деца от Центъра за настаняване от семеен тип

...
Хасково. 10-те деца от Центъра за настаняване от семеен тип
Коментари Харесай

Хасково: Децата от Центъра за настаняване от семеен тип за деца без увреждания се завърнаха от почивка в планината, която Общината им осигури

Хасково. 10-те деца от Центъра за настаняване от фамилен вид за деца без увреждания (Защитеното жилище) се завърнаха от отмора в планината, обезпечена от Община Хасково. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Децата бяха на отмора в базата на Общината в „ Петрово бърдо “. Те изричат откровената си признателност към кмета на Хасково Добри Беливанов, към шефове на Оперативна програма „ Спорт и отдих “ Янка Ванева и шефа на почивната станция Диян Димов. По думите им това са хората, които са създали почивката им незабравима и са откликвали на всяко тяхно предпочитание. Освен доста занимания децата са се присъединили в приготвянето на храна, и по лична самодейност са решили да почистят региона към лагера.
„ Нашите деца в никакъв случай не са били на отмора или лагер, това беше извънредно прекарване за тях ", разяснява шефът на центъра Андреана Бъчварова.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР