Хасковлиите Диана и Добрин бяха първите, които чуха горчиво в

...
Хасковлиите Диана и Добрин бяха първите, които чуха горчиво в
Коментари Харесай

Пет двойки чуха горчиво под дъжда на Свети Валентин

Хасковлиите Диана и Добрин бяха първите, които чуха " горчиво " в Деня на влюбените в Хасково. Официално в дъждовното време на Свети Валентин те към този момент са семейство Петрови. Още четири двойки си споделиха „ Да “ в Деня на влюбените и Трифон Зарезан – 14 февруари.

Диана и Добрин са двойка от към 7 години, когато се срещнали в обща компания. Имат две момчета на 10 години и бебе на 5 месеца. Преди към месец обаче решили да сключат брак. Без да се двоумят доста избрали и кумовете за венчавката. Кумата е сестрата на булката – Христина и брачният партньор й Иван Манолов. „ Няма по-добър избор от това сестра ти да е кума “, сподели Диана. Булката бе облечена в стилна черна рокля на бели точки, а младоженецът беше с костюм. Семейство Петрови и техните кумове имат намерение да отбележат тройния празник в стеснен фамилен кръг.

Кумата Христина сподели на излизане от ритуалната зала, че няма по какъв начин при този хував дъжд, бракът им да не върви по вода.

Днес брак ще сключат още четири фамилии. Едната двойка дала поръчка за венчавка в последния миг, което допуска, че решението за бракосъчетаване евентуално е взето непринудено.

За втора поредна година сключването на брак в Хасково на днешния празник Свети Валентин е гратис по самодейност на кмета Добри Беливанов. Всички младоженци получават и специфични дарове от общината – бутилка вино и сувенири./Хасковска Марица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР