Хъски е разкъсал лявата ръка на най-известната носителка на Мис

...
Хъски е разкъсал лявата ръка на най-известната носителка на Мис
Коментари Харесай

Мис Лято преживя страховит кошмар в софийска градинка, Спешна помощ не праща линейка

Хъски е раздрал лявата ръка на най-известната носителка на Мис Лято - Алина Дуарте. Това се ожали самата тя във " Facebook ", публикувайки фотография на бинтованата си ръка, от която се виждат кървящи рани, написа в. " Телеграф ".

Инцидентът станал по време на разходка с нейното куче Шпак в столичен парк наоколо до дома й. Хъскито първо е нападнало Шпак.

" Започва да му къса ушите, Шпек изплака и тогава хванах за нашийника хъскито, а то се извъртя и ме захапа, стискайки 10-ина секунди. В общи линии ми проби ръката ", описа русокоската. Тя посочи, че няма счупена кост или скъсано сухожилие, само че се тормози да не стане зараза.

" Имам потребност да знам, че на следващия ден ръката няма да ми я ампутират в резултат на гангрена. Другото е търпимо ", добави Алина.

На път за " Пирогов " хубавицата припаднала цели два пъти. Добре, че по това време с нея е бил Владимир Иванов от Сатиричния спектакъл.

" Проблемът беше след това. Като припаднах, Влади се обади на 112 и като им изясни какво е станало и че сега лежа на тревата, диспечeрката отговори, че нямали кола да ми пратят от незабавното ", описа още потърпевшата. Тя моли нейна другарка да не споделя за случая на майка й.

" Ако ми види ръката, ще припадне. Ако й кажа - ще желае да види и ще се тормози и плаче ", написа още Алина.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР