Хасиендата ще посрещне синоптичката за Новогодишните празници, които двойката ще

...
Хасиендата ще посрещне синоптичката за Новогодишните празници, които двойката ще
Коментари Харесай

Деси Банова се шири е имение за 3 млн. евро от любимия си Плевнелиев!

Хасиендата ще посрещне синоптичката за Новогодишните празници, които двойката ще празнува дружно и то за пръв път като семейство, заяви светското предаване на ПИК TV " Жълтите вести ".

За Коледните празници обаче влюбените ще се разделят, само че за малко. Росен и Деси са се разбрали да споделят Бъдни вечер с някогашните си половинки и децата им от тях, та най-малко на най-семейния празник хлапетата да са и с двамата си родители. Банова има щерка от досегашния си мъж Ивайло, а Плевнелиев - две девойки от Юлияна, с която са в процедура на бракоразвод.

След Коледа Деси и Росен имали желание да се насочат към прилежаща Гърция, където единствено двамата да се отдадат на усеща и романтика в имението на някогашния първи в страната. Палатът на Плевнелиев се намира в баровската околност Амаксина в град Уранополи на полуостров Халкидики.

През лятото, когато циклонът " Медуза " връхлетя комшиите, се чу, че хасиендата, оценена на 3 милиона евро, е претърпяла тежки провали от гръмотевичните стихии и градушките.

Застрахователите обаче към този момент са възстановили вредите и отсега нататък вместо с някогашната първа дама Юлияна, имението ще посреща нейната наследничка - синоптичката Банова.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР