Хасан Азис да води кандидатската листа за съветници в община

...
Хасан Азис да води кандидатската листа за съветници в община
Коментари Харесай

ДПС-Кърджали предлага на Доган: 1.Хасан; 2.Лятиф; 3.Юсеин; 4.Сезгин; 5.Моллахасан

Хасан Азис да води кандидатската листа за съветници в община Кърджали, следван от ръководителя на Общински съвет на Движение за права и свободи Лятиф Расим и ръководителя на Общинския съвет (разпоредителния орган) Юсеин Ахмед. Това оферират от Общинския съвет на Движение за права и свободи в писмо до Централния избирателен щаб, оповестява rodopi24.

На 4-то място в проектолистата е подложен психологът Сезгин Бекир, който е дълготраен консултант и някогашен секретар на Общинска администрация, следван от строителния бизнесмен Ахмед Моллахасан.

Шеста в листата е Мюжгян Адем от Женско Движение за права и свободи, седми – Юзкан Али от Младежко Движение за права и свободи, а осми – Ахмед Мустафа, някогашен зам.-директор на " В и К ". На 9-то място е вторият представител на алианската общественост Мустафа Ахмед, следван от Ахмед Хасан, огромен експортьор на карантия и субпродукти.

Бившият ръководител на сесията Раиф Мустафа е подложен на 14-о място, а представителят на квартал „ Боровец “ Алтънай Халил е 18-ти.

На 23-о място от гражданската квота е юристът и някогашен ръководител на ОИК Александър Ставрев, която кандидатура е единствената изненада в проектолистата.

Активният в последните два мандата Ферди Мурад не е вкючен в проектолистата.

Дали почетният ръководител Ахмед Доган и Централният избирателен щаб ще одобрят листата или ще го трансформират, ще стане ясно в края на седмицата.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР