Харви Уейнстейн е платил 1 милион долара преди две години

...
Харви Уейнстейн е платил 1 милион долара преди две години
Коментари Харесай

Уейнстейн купил мълчанието на модела Амбра Батилана за 1 млн. долара

Харви Уейнстейн е платил 1 милион $ преди две години на италианския модел Амбра Батилана Гутиерес, с цел да резервира в загадка, че е била полово унизена от американския продуцент, оповестява сп. " Ню Йоркър ".
Според изданието, на 27 март 2015 година Уейнстейн подложил на полов тормоз модела, приемайки я в офиса си в Манхатън. Италианката подала тъжба в полицията, която решила с нейна помощ да получи нужните доказателства, като предизвика продуцента в телефонен диалог. По време на този диалог Уейнстейн предложил на Гутиерес да отиде в хотелската му стая и по-късно се извинил за неприличното си държание в офиса. Окръжният прокурор отказал да повдигне обвиняване против продуцента, приемайки наличието на телефонния разговорза незадоволително доказателство.
След това Уейнстейн убеждава амбра Батилана да подпише съглашение, че няма да разгласява случая, като й заплати 1 милион $. " Видях го (продуцента) по какъв начин се тресе и осъзнах какъв брой е значимо това за него. Но трябваше да оказа помощ на майка ми и брат ми, не желаех да съсипя кариерата си, тъй че го направих (подписах договора). Когато го направих осъзнах, че действам погрешно ", споделя Гутиерес.
Около 50 актриси, сред които Гуинет Полтроу, Анджелина Джоли и Мира Сорвино споделиха, че са били обект на полови злоупотреби от страна на продуцента, напомня БГНЕС.
Лавината от обвинявания против женилия се два пъти 65-годишен татко на пет деца включват обезчестяване, принуждение и полов тормоз. Уейнстейн упорства, че половите му контакти са били по взаимно единодушие.
До падението си Уейнстейн беше един от най-влиятелните холивудски магнати. Филмите му са получили над 300 номинации за награди „ Оскар” и 81 статуетки, само че предходната седмица той беше изключен от американската Академия за киноизкуство и науки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР