Харви Уайнстийн - един от най-големите продуценти на Холивуд, е

...
Харви Уайнстийн - един от най-големите продуценти на Холивуд, е
Коментари Харесай

След обвиненията в сексуален тормоз Харви Уайнстийн бе изгонен от компанията, която създаде

Харви Уайнстийн - един от най-големите продуценти на Холивуд, е изключен от борда на шефовете на компанията  " Уайнстийн къмпани ", на която е съосновател, след тежките обвинявания в полов тормоз, които разгласява в. " Ню Йорк таймс ".

Директорите в  " Уайнстийн къмпани " обявиха, че откакто разбрали за " непозволеното държание " на продуцентът на " Криминале " и още куп кино шлагера, решили, че той би трябвало да си тръгне " неотложно ", съобщи Би Би Си.

По-рано този месец  " Ню Йорк таймс " разгласява публикация, в която се твърди, че съоснователят на фирмите " Мирамакс " и " Уайнстийн къмпани " е тормозел полово разнообразни дами, в това число актрисата Ашли Джъд, в интервал, обхващащ близо три десетилетия.

Вестникът съобщи, че е документирал изказванията посредством изявленията с сегашни и някогашни чиновници на Уайнстийн и с работещи в киноиндустрията, както и посредством правосъдни и други документи.

Според публикацията 65-годишният Уайнстийн е сключил извънсъдебни съглашения с минимум осем дами за случаи на полов тормоз и нежелателен физически контакт. Сред тях са млада асистентка в Ню Йорк през 1990 година, актриса през 1997 година, асистентка в Лондон през 1998 година и италианска манекенка през 2015 година

По-късно той се извини: " Давам си сметка, че методът, по който съм се държал с колежки в предишното, е предизвикал доста премеждия и откровено се оправдавам за това. Сега ще се постарая да се самоопозная и да победи демоните си ", сподели Уайнстийн, " почитам всички дами и скърбя за станалото ". 

Въпреки това, продуцентът ще съди американския вестник. 

Продуцираните от Уайнстийн филми включват " Криминале " и всички останали филми на Куентин Тарантино без " Глутница кучета ", двете елементи на " Sin City: Град на прегрешението ", " Добрият Уил Хънтинг ", Играчка плачка ", " Бандите на Ню Йорк ", " Чикаго ", " Влюбеният Шекспир ", поредицата " Страшен филм " и трилогията " Властелинът на пръстените ". Те са взели шест пъти премията " Оскар " за най-хубав филм.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР