ХАРВИ, Илинойс (AP) — Рудолф Уилямс казва, че си е

...
ХАРВИ, Илинойс (AP) — Рудолф Уилямс казва, че си е
Коментари Харесай

Видео на 73-годишен, затворен в апартамента си, предизвиква разследване

ХАРВИ, Илинойс (AP) — Рудолф Уилямс споделя, че си е бил вкъщи в предградие на Чикаго, когато е схванал вратите и прозорците към двора му апартаментът беше обкован с шперплат, който го заключваше вътре.

„ Не знаех какво тъкмо се случва “, сподели 73-годишният в понеделник, описвайки по какъв начин се опитал да отвори блокираната си врата. „ Какво, по дяволите? “

Неговото тестване – разказано от неговия племенник във към този момент вирусни видеоклипове – провокира стихия от рецензии по отношение на изискванията за наемане в порутения жилищен комплекс с ниски приходи в Харви, Илинойс. Хората също разискват кой е виновен; и кметът Кристофър Кларк даде обещание следствие.

Градските управляващи, жителите и компанията за ръководство на парцели имат спорни сметки за случилото се в петък в комплекса от 30 жилища на към 30 благи (48,28 километра) южно от Чикаго.

Започна оня следобяд, когато екипажи без никакви лога на облеклото или транспортните си средства започнаха да качват единици. Жителите споделят, че не са били пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР