Хърватското крило Марио Хезоня може да се озове обратно в

...
Хърватското крило Марио Хезоня може да се озове обратно в
Коментари Харесай

Барса си връща крило от НБА

Хърватското крило Марио Хезоня може да се озове назад в тима, който му даде старт в професионалната кариера, а точно Барселона. Източници оповестяват на баскетболния публицист Джонатан Гарсия, че играчът на Портланд най-вероятно ще напусне НБА и ще се причисли към селекцията на Шарунас Ясикевичус.

Breaking: will Barcelona make another big move?
The team is closley following the situation of Mario Hezonja, who currently playing in Portland Trail Blazers but his future in the team in unclear.
A turkish source told @europerumors pic.twitter.com/1DcDWfzGS2
— Jonathan Garcia (@europerumors) July 8, 2020 Хезоня прекара 3 години в " блаугранас " сред 2012-а и 2015-а, като в интервала си там стана повторен първенец на Лига Ендеса и подвигна Купата на Краля и Суперкупата на Испания един път. Добрата му игра с екипа на Барса му разреши да бъде определен под №5 в Драфта на НБА от Орландо Меджик, само че кариерата му оттатък океана не протича по най-хубавия метод.

25-годишният баскетболист си печели по 16.3 минути приблизително на мач в тима на Портланд, в които се регистрира със приблизително по 4.8 точки и 3.4 битки. В кариерата си в НБА е изиграл общо 324 дуела, записвайки по 7.0 пункта и 3.1 овладени топки на мач.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР