Хърватският център Драган Бендер ще се завърне в Макаби (Тел

...
Хърватският център Драган Бендер ще се завърне в Макаби (Тел
Коментари Харесай

Макаби си връща бивш избор №4 в Драфта на НБА

Хърватският център Драган Бендер ще се завърне в Макаби (Тел Авив), оповестява журналистът Неманя Жорич. 22-годишният колос, който бе определен под №4 в Драфт 2016 на НБА от Финикс, ще постави подписа си на контракт за идващите три месеца с израелския клуб, а също по този начин в договорката ще участва алтернатива за удължение до края на сезон 2020/21.

Breaking: Dragan Bender has signed with Maccabi Tel Aviv, Bender will replce Quincy Acy who left the team.
The Croatian is back to Tel Aviv after 4 years in US, Source confirmed.
— Nemanja ori (@zoric_nemanja) Бендер бе част от Макаби в границите на две години сред 2014-а и 2016-а, а по-късно отпътува за НБА, където игра с тимовете на Финикс, Милуоки и Голдън Стейт. Именно Уориърс бяха последният клуб на 213-сантиметровия състезател, само че договорът му изтече през юли и по този метод той се трансформира в свободен сътрудник. В 184 мача в НБА юношата на Сплит записа междинни индикатори от 5.4 точки и 3.9 битки.

Тримесечната договорка сред Бендер и Макаби ще разреши на хърватина да се опита още веднъж да си откри тим от НБА през зимата, когато трансферният пазар оттатък океана публично отвори. Преди месец шесткратните първенци от Евролигата привлякоха още един някогашен състезател от НБА - Анте Жижич.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР