Хърватският президент Зоран Миланович заяви днес, че Хърватия е в

...
Хърватският президент Зоран Миланович заяви днес, че Хърватия е в
Коментари Харесай

Хърватия: В неприятелски отношения с Русия сме!

Хърватският президент Зоран Миланович съобщи през днешния ден, че Хърватия е в вражески връзки с Русия, разяснявайки решението на съветското държавно управление да включи страната му в листата си с враждебни страни, съобщи Хина.

" Ние не сме във война, само че това се случва от месеци. Ние сме във враждебни връзки с Русия. Не сме ангажирани толкоз интензивно, както други страни, които в действителност са във война. Това е доста рискова обстановка, която заплашва да прерасне в нещо голямо. Надявам се, че това няма да се случи ", сподели Миланович.

Руското държавно управление добави Хърватия, Дания, Гърция, Словакия и Словения към листата си с враждебни страни, против които подхваща контрамерки, заяви през днешния ден организация РИА Новости.

Хърватия и Словения към този момент не могат да наемат локален личен състав в дипломатическите и консулските си служби в Русия. Гърция има право да наема до 34 души, Дания - 20, а Словакия - 16.

" Списъкът, утвърден от държавното управление, не е финален и може да бъде уголемен поради продължаващите враждебни дейности на непознати страни против съветските задачи в чужбина ", се споделя в изказване на съветското държавно управление.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР