Хърватският национален селекционер Златко Далич е бил сигурен, че Хърватия

...
Хърватският национален селекционер Златко Далич е бил сигурен, че Хърватия
Коментари Харесай

Златко Далич: Загуба в баражите не беше опция за нас

Хърватският народен селекционер Златко Далич е бил сигурен, че Хърватия ще се класира на международното състезание, без значение от името на противника в баража. След като хърватите победиха Гърция с общ резултат 4:1 обаче, той призна, че огромната част от работата е приключил някогашният селекционер на тима Анте Чачич, който беше уволнен предишния месец след серия от слаби резултати в международните квалификации.

" Поздравявам моите футболисти, тъй като изиграха съвършен мач, макар че той беше изпълнен напрегнато. Успяхме да реализираме задачите си и ще заминем за Русия. В Загреб се справихме чудесно, а през днешния ден (неделя) беше друг мач и беше доста по-трудно. За мен обаче като цяло не беше значимо кой е нашият противник в баражите, тъй като бях сигурен, че ще се класираме. Името на противника нямаше значение ", сподели той.

" Не ми се наложи да правя доста работа и повече говорех с моите футболисти. Класирането на международното състезание се дължи значително и на някогашния треньор. Това е резултат от работата, която той свърши ", добави Далич след нулевото тъждество на реванша в Гърция.

" Притежаваме доста добър тим и загуба в баражите въобще не беше вид за нас ", приключи треньорът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР