Хърватският национал Лука Модрич е в последната година от договора

...
Хърватският национал Лука Модрич е в последната година от договора
Коментари Харесай

Лука Модрич: Твърде възрастен съм, за да се завръщам в Тотнъм

Хърватският национал Лука Модрич е в последната година от контракта си с Реал Мадрид, само че не е обезпокоен за бъдещето поради положителните си връзки с клубното управление. Той изясни в изявление за списание FourFourTwo, че е доста малко евентуално да последва ориста на Гарет Бейл.

" Твърде възрастен съм, с цел да се завръщам в Тотнъм. Все още имам година по контракт с Реал Мадрид и чак тогава ще мисля какво да върша. Ще приказвам с управлението и ще измислим кой е най-удачният вид за двете страни. В положителни връзки съм с всички в клуба и не мисля, че ще имаме проблеми ", сподели халфът.

Модрич е играл под управлението на доста сполучливи треньори като Жозе Моуриньо, Карло Анчелоти и Зинедин Зидан, а полузащитникът отличи французина като този, под чието управление би траял.

" Ако ме карате да предпочитам, то аз се спирам на Зидан. Отношенията ми с него са специфични, а и спечелихме извънредно доста. Той е треньор, който те вика в офиса си и ти споделя очи в очи какво желае от теб, по какъв начин да играеш, кое правиш добре и кое не ", сподели още Модрич.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР