Хърватският министър на отбраната Марио Баножич обяви допълнителни инвестиции в

...
Хърватският министър на отбраната Марио Баножич обяви допълнителни инвестиции в
Коментари Харесай

Хърватия обяви допълнителни инвестиции в армията

Хърватският министър на защитата Марио Баножич разгласи спомагателни вложения в бранша на защитата в прессъобщение, оповестено през днешния ден във връзка 14-ата годишнина от приемането на страната в НАТО, съобщи Хина, съобщи Българска телеграфна агенция.

Коментирайки първите 14 години от участието в НАТО, Бано̀жич съобщи, че хърватските войски в ръководените от НАТО задачи, интервенции и действия потвърждават своето предимство, професионализъм и подготвеност да извършват най-сложните задания.

Влизането на Хърватия в Северноатлантическия алианс на 1 април 2009 година е " реализирането на една от най-важните цели на външната политика и сигурността, откогато страната получи самостоятелност ", се споделя в оповестеното прессъобщение. 

Министърът даде обещание засилени вложения в отбранителния бранш, " с цел да бъдем виновен сътрудник в бързо изменящите се интернационалните връзки, белязани от доста опасности за сигурността ".

Като мощен, хладнокръвен, благонадежден и оперативно съчетаем сътрудник и съдружник, ние можем да допринесем за съюза и неговите цели, споделя още Баножич в посланието си.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР