Хърватският халф Кристиян Бистрович вече е играч на ЦСКА (Москва).

...
Хърватският халф Кристиян Бистрович вече е играч на ЦСКА (Москва).
Коментари Харесай

Oфициално: Бистрович подписа с ЦСКА

Хърватският халф Кристиян Бистрович към този момент е състезател на ЦСКА (Москва). Той дойде от Славен Белупо с контракт за 4,5 години. Младокът към този момент тренира с " армейците " на лагера в Испания и не скри задоволството си, че към този момент е част от съветския гранд.

" Това е популярен ден за мен. Огромна чест е да подпиша с ЦСКА и да получа опцията да покажа какво мога в толкоз огромен клуб. Настроен съм за работа. Знам, че сънародникът ми Ивица Олич е една от легендите на ЦСКА. Надявам се да реализира неговите триумфи ", показа Бистрович, който през настощия сезон има 12 мача (6 като титуляр) в хърватското състезание.

" Роден съм в Копривница и помня, че когато бях дребен, ЦСКА гостува за мач със Славен Белупо. Тогава гледах на футболистите на " армейците " като на същински суперзвезди. Дори не можех да бленувам един ден да играя в този тим ", добави халфът.

" ЦСКА следи Бистрович в продължение на 2 години. Той отхвърли предложения от Италия, Испания и грандовете в Хърватия, тъй като искаше да остане в родния си град. Но ЦСКА му предложи отлични условия и късмет да разгърне капацитета си на доста по-високо равнище. Кристиян е окуражен да се потвърди, само че в това време е спокоен, тъй като знае, че времето е пред него ", разяснява сътрудникът на хърватина Филип Шелендич.

Бистрович е първото ново попълнение на ЦСКА тази зима. Хърватските медии правят оценка договорката на към 500 000 евро.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР