Хърватският бранител на Зенит Санкт Петербург Деян Ловрен каза в

...
Хърватският бранител на Зенит Санкт Петербург Деян Ловрен каза в
Коментари Харесай

Урокът на Клоп към играч: Имаш Ролекс, но колко мача имаш за Ливърпул?

Хърватският защитник на Зенит Санкт Петербург Деян Ловрен сподели в изявление пред клубния уебсайт, че младежите нямат никакво почитание към парите и йерархията в живота. Защитникът също по този начин разкри любопитна история, на която е станал директен очевидец, до момента в който защитаваше цветовете на Ливърпул с Юрген Клоп.

„ Младите хора би трябвало да могат да асимилират, че по-възрастните хора само може да им оказват помощ. В модерния футбол няма млади играчи, които сами да си чистят обувките или да носят водата, тъй като знаят, че има други хора, които ще свършат тази работа. Не считам това за положително нещо. Младите би трябвало да се научат по какъв начин работи футбола”, разяснява 31-годишният Ловрен.

Тогава той приказва за събитие в Ливърпул с Юрген Клоп преди четири години. „ През 2017-а година ни предстоеше първа подготовка преди старта на сезона. На нея се появи 18-годишен футболист, чието име няма да разкрия. Той дойде въз основата с първокласен Мерцедес и часовник Ролекс на своята ръка. Разговорът му с Клоп протече по този начин:

„ С какво пристигна на базата”, попита Клоп.

„ С Мерцедес”, отговори детето.

„ Какво е това на твоята китка?”.

„ Това е Ролекс”, отговори отново той.

„ Колко мача имаш изиграни за тима на Ливърпул”, причудливо запита Клоп.

„ Нито един”.

„ На идващия ден той се върна въз основата без часовника и модерната си кола. Ако стана треньор, ще желая да се съблюдават точни правила въз основата, в съблекалнята и на всички места към клуба ми. Тези неща би трябвало да се научат от по-младата генерация”, приключи Ловрен.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР