Хърватските национали не са приключили с опитите си да спечелят

...
Хърватските национали не са приключили с опитите си да спечелят
Коментари Харесай

Крамарич: Можем да стигнем далеч в Катар

Хърватските национали не са завършили с опитите си да завоюват международна купа, а в противен случай - загубата на финала в Русия преди четири години единствено е изострил апетита им. Това съобщи нападателят Андрей Крамарич.

Хърватите се класираха за Катар 2022 с едвам една загуба в квалификациите и четири позволени гола.

" Напоследък играем доста добре и даже стигнахме до финалната четворка в Лигата на нациите. Имаме отлична примес от млади и опитни футболисти и считам, че можем да стигнем надалеч на международното състезание ", споделя Крамарич.

Хърватия загуби финала против Франция преди четири години, само че в квалификациите приключи пред международните първенци и Дания. Сега вицешампионите са в група " F " с тимовете на Белгия, Канада и Мароко.

" Ако покажем играта от последните няколко месеца, то ние можем да повторим триумфите и в Катар. Все още помним какъв брой беше прелестно да играем на финала през 2018. Чувството е мъчно да се опише ", продължи нападателят на Хофенхайм. 

" Ще се радваме да повторим това достижение. Този път обаче натискът върху нас няма да бъде толкоз огромен, защото това потомство направи огромния си удар. Все още обаче можем и желаеме да печелим ".

Крамарич добави, че 37-годишният Лука Модрич служи за мотивация на всички останали, откакто плеймейкърът на Реал Мадрид завоюва петата си купа в Шампионската лига през предишния сезон.

" Вижте Лука Модрич. Той е спечелил всичко, само че продължава на играе и на 37. Той е страховит образец за по-младите и ни стимулира да бъдем по-добри, да желаеме повече. Такава Хърватия ще видите в Катар ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР