Хърватските национали не са приключили с опитите си да спечелят

...
Хърватските национали не са приключили с опитите си да спечелят
Коментари Харесай

Крамарич: Можем да повторим успехите и да стигнем далеч в Катар

Хърватските национали не са завършили с опитите си да завоюват международна купа, а в противен случай - загубата на финала в Русия преди четири години единствено е изострил апетита им. Това съобщи нападателят Андрей Крамарич. Хърватите се класираха за Катар 2022 с едвам една загуба в квалификациите и четири позволени гола.

" Напоследък играем доста добре и даже стигнахме до финалната четворка в Лигата на нациите. Имаме отлична примес от млади и опитни футболисти и считам, че можем да стигнем надалеч на международното състезание ", споделя Крамарич.

Хърватия загуби финала против Франция преди четири години, само че в квалификациите приключи пред международните първенци и Дания. Сега вицешампионите са в група " F " с тимовете на Белгия, Канада и Мароко. " Ако покажем играта от последните няколко месеца, то ние можем да повторим триумфите и в Катар. Все още помним какъв брой беше прелестно да играем на финала през 2018. Чувството е мъчно да се опише. Ще се радваме да повторим това достижение. Този път обаче натискът върху нас няма да бъде толкоз огромен, защото това потомство направи огромния си удар. Все още обаче можем и желаеме да печелим "., продължи нападателят на Хофенхайм.

Крамарич добави, че 37-годишният Лука Модрич служи за мотивация на всички останали, откакто плеймейкърът на Реал Мадрид завоюва петата си купа в Шампионската лига през предишния сезон. " Вижте Лука Модрич. Той е спечелил всичко, само че продължава на играе и на 37. Той е страховит образец за по-младите и ни стимулира да бъдем по-добри, да желаеме повече. Такава Хърватия ще видите в Катар ".

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР