Хърватската полиция е установила самоличността на в отдалечен район на

...
Хърватската полиция е установила самоличността на в отдалечен район на
Коментари Харесай

Полицията установи коя е жената с амнезия на остров Крък |

Хърватската полиция е открила самоличността на в далечен регион на адриатическия остров Крък. Тя не си спомняше нито коя е, нито от кое място е пристигнала, заяви Асошиейтед прес.

Полицията разпознава дамата като 57-годишната Даниела Адамцова от Словакия. Самоличността й е открита, откакто са били получени голям брой сигнали от Хърватия и чужбина. Според медиите сигналът, разкрил нейната идентичност, е пристигнал от Съединени американски щати, където тя живяла до 2015 година По-късно се преместила в Ирландия.

Когато била открита на острова, Даниела не можела да си спомни даже името си. Тя е била без документи за идентичност и мобилен телефон. По-късно полицията разгласява фотографията й с апел за подпомагане за определяне на самоличността й.

Местните избавителни служби оповестиха, че дамата е прекарала една нощ на морския бряг и е открита " изтощена, дезориентирана и с леки пострадвания ". По-късно е превозена в болница в град Риека, а полицията дефинира положението й като " устойчиво " и съобщи, че обществените служби ще поемат случая, откакто Даниела бъде изписана.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР